Veien mot sesongen 2014

Om meg

Mitt navn er Vidar Dahle, er født i 1988 og jobber for tiden på Clas Ohlson på deltid. Våren 2011 avsluttet jeg min Bachelor i produksjonsteknikk på Høgskolen i Bergen. Grunnen til at jeg ikke allerede har begynt på Master eller har fått meg en relevant jobb er fordi jeg sesongen 2012 prøver å få enda bedre tid til idretten jeg satser på.

Distansen jeg satser på er hovedsaklig 800m, men de kommende årene kommer jeg til å konvertere mer og mer over til 1500m. Min personlige rekord på 800m er 1.50.07 fra 2010.

Klubben jeg løper for heter Idrottslaget Gular, og er klubben jeg kom til etter å ha blitt fostret opp i samarbeidsklubben Bergens Turnforening. Jeg begynte å konkurrere da jeg var 18 år og fikk mersmak da jeg min første sesong løp på 1.55.19.

Siden jeg dette året har tid til overs tenkte jeg det kunne være interessant å lage en hjemmeside med jevnlige oppdateringer om min treningshverdag. Det virker som om folk i Norge er interessert i hva de forskjellige løperne driver med, og nå er det mulighet å få et innblikk i hva jeg gjør også.

Jeg synes det er spennende å se hvor langt man kan komme med den kroppen man er født med. Med riktig trening kan man komme utrolig langt. Mitt første hinder på veien i sesongen 2012 er å komme under den magiske 1.50-grensen på 800m. Selv mener jeg at jeg i 2010 var mer enn god nok for å gjøre dette, men fikk aldri bevist det på tartanen. Mye av grunnen til dette var nok en litt dårlig planlagt sesongplan hvor jeg ikke hadde gode nok heat da jeg var i toppform. Jeg cruiset inn på 1.50.07 under Bislett Games og det var ingen tvil i min sjel om at jeg lett skulle karre meg under 1.50. Dessverre gikk det ikke slik den sesongen, men dette året er formen betydelig bedre og strukturen mye bedre. Alt ligger til rette for en forrykende sesong!

Er det noe du lurer på må du selvsagt gjerne stille meg et spørsmål, enten på gjesteboken eller på mail, jeg svarer gjerne!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s